Osallistu Tullintorin runotaideteokseen

Mitä sinulle tulee mieleen Tullintorista ja sen ympäristöstä?

Tullintorin uudistuksessa taide leviää seuraavaksi lattioille runoilija Tiina Lehikoisen kirjoittamien runojen myötä. Runojen on tarkoitus kuvastaa Tullintoria ja sen ympäristöä sekä laajemmassa mittakaavassa Tamperetta paikkana olla, asua ja elää.

Nyt myös Sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan runojen sisältöihin ja teemoihin. Osallistua voit kertomalla meille sanoja, ajatuksia ja teemoja, joilla on yhteys paikkaan. Ideat voivat liittyä esimerkiksi paikallisiin ihmisiin, tunnelmiin, luontoon, historiaan, murteeseen tai Tullintorin kauppakeskukseen. Osallistua voi myös sanojen sijaan esimerkiksi valokuvalla tai muussa haluamassaan muodossa. Tiina Lehikoinen kirjoittaa runot teiltä saadun materiaalin pohjalta, jonka jälkeen ne maalataan Tullintorin lattiaan.

Lähetäthän omat ajatuksesi, ideasi ja mietteesi meille 31.8.2021 mennessä osoitteeseen [email protected].