Uusi ravintola Mamma Gotchi avataan 6.9.!

Maanantaina 6.9. Tullintorin 1. kerrokseen avautuu uusi ravintola, Mamma Gotchi. Mamma Gotchi tuo Tampereelle makuja georgialaisista sekä venäläisistä keittiöistä. Ravintolan vetonaula tulee olemaan puuhiiligrilli, jonka avulla maukkaat annokset valmistuvat.

Ravintoloitsija Dmitry Alexeev on yrittäjähenkinen ja ravintolat, ruoka sekä erilaiset maut ovat hänen intohimonsa. Makujen perässä Dmitry on jopa matkustellut kauas oppiakseen ja kokeakseen jotain uutta. Hänen mielestään Suomessa on varsin hyvä ravintolavalikoima, mutta silti juurikin naapurimaiden maut puuttuvat ja tähän hän haluaa tehdä muutoksen.

Mamma Gotchi tarjoaa makunautintoja jokaiselle. Menusta löytyy myös aamiaisia, runsas viikonloppubrunssi sekä lounas. Ravintolat laajat aukioloajat mahdollistavat lisäksi myöhäiset illalliset. Tutustu Mamma Gotchiin lisää tästä.

Tervetuloa 6.9. alkaen kokemaan uusia makuelämyksiä Tullintorilla! Mamma Gotchi sijaitsee 1. kerroksessa, Brander-kahvilan ja Parturikampaamo Tullintorin Teamin välissä.