Tullintori tarjosi huomioliivit ekaluokkalaisille

Pienellä teolla on iso vaikutus.
Tieliikenteessä loukkaantuneista jalankulkijoista joka kolmas on lapsi, tai nuori. Tieliikenneonnettomuudet ovat myös suurin yksittäinen syy lapsen kuolemaan johtaneissa tapaturmissa. Jokainen lapsen loukkaantumiseen tai kuolemaan johtanut onnettomuus on liikaa ja Pieni kulkija sekä Tullintori haluavat vaikuttaa asiaan.
Pieni kulkija on lasten turvallisuuden edistämiseksi kehitetty palvelu, jonka tarkoituksena on toimittaa mahdollisimman monien koulujen ekaluokkalaisille huomioliivit. Lue Pienestä kulkijasta lisää tästä.
Tullintori tarjosi Tampereen Sammon koulun ekaluokkalaisille näkyvät huomioliivit led-valojen kera turvaamaan koulutietä. Liivien myötä haluamme kannustaa kaikkia olemaan tarkkaavaisempia liikenteessä erityisesti pienten kulkijoiden osalta.