Syyslomatekemistä Tullintorilla

Tiesithän, että meillä Tullintorilla viihtyy lomaviikolla kaikenikäiset? Vilkaisehan tästä inspiraatiota syysloman aktiviteetteihin.

Laseraseilla pelailua pääset kokeilemaan Megazonessa, 0. krs. Kokeile kaverin kanssa tai varaa koko areena omalle porukalle. Voit varata peliaikasi tästä.

Prison Island -pakohuonepeli laittaa aivonystyrät töihin. Pulmien ratkaisu pakohuoneessa sopii perheelle, kaveriporukalle tai pariskunnalle. Prison Island löytyy 0. kerroksesta, Megazonen yhteydestä. Varaa pakohuonepeli tästä.

Pakohuoneen lisäksi pulmia voi ratkaista uudenlaisilla Cube-pulmalaatikoilla. Saatko ratkaistua kaikki Cubet? Tämä peli sopii ratkottavaksi yksin tai yhdessä ja löytyy myöskin Megazonen yhteydestä 0. kerroksesta. Lue Cubesta lisää tästä.

Luolaseikkailussa pääset koluamaan rotkoja, kammioita ja luolia. Haasta itsesi täysin uudessa ympäristössä, joka sopii monenlaiselle seikkailijalle. Tiesithän, että Luolaseikkailussa voidaan järjestää myös synttärit? Luolaseikkailun löydät Irti Maasta -keskuksesta 0. kerroksesta. Valitse seikkailuaikasi täältä.

Energiaa voi purkaa helposti ja säävarmasti kiipeilemällä Irti Maasta -keskuksessa. Sopivia kiipeilyseiniä löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareillekin. Tämä aktiviteetti sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, ja halutessasi varaat jopa yksityiskiipeilyn omalle porukalle. Irti Maasta sijaitsee 0. kerroksessa. Varaa kiipeilyaikasi tästä.

Sateiset syyssäät rajoittavat valokuvaamista ulkona, mutta sisätiloissa se onnistuu takuuvarmasti. Vuokrastudio on kenen tahansa vuokrattavissa ja todella kattava varustelu tekee studiosta kaikkiin kuvaustarpeisiin toimivan. Varaa itsenäinen studioaikasi tästä.

Tervetuloa nauttimaan Baba’s Kitchen reiluista annoksista myös syyslomalla, vieläpä tarjoushinnoin. Kanalautanen lounasajan jälkeen: 11.50€, kanarulla lounasajan jälkeen: 10€ sekä falafel rulla: 10€. Hintoihin kuuluu kahvi. Baba’s Kitchen palvelee Tullintorin 1. kerroksessa.