Tullintorin K-Market mukaan Woltin verkkokauppaan

K-Market Tullintori mahdollistaa jatkossa nopeat verkkokauppaostokset Woltin kanssa, kun yhteistyö alkaa Tampereella torstaina 14.10.2021. K-Market Tullintorin lisäksi mukana on K-Market Amuri, ja kyse on ensimmäisistä K-ruokakaupoista Tampereella, jotka lähtevät mukaan ruuan verkkokaupan nopeisiin toimituksiin.

Kauppiaamme Mikko Valtonen on innoissaan. ”Olemme halunneet panostaa nopeaan verkkokauppatoimitukseen jo pitkään. On hienoa, että Woltin kanssa pystymme tämän nyt toteuttamaan. Verkkokauppa on kasvanut viime vuosien aikana ja nyt me pystymme palvelemaan Tampereen keskustan alueella asiakkaita reilulla 1500 tuotteen valikoimalla jopa 30 minuutissa. Valikoimaa on mahdollista kasvattaa asiakkaiden toiveiden mukaan.”

Ruoan verkkokaupan kasvu on ollut viime vuosina voimakasta. Haasteena on ollut tähän asti jopa päiviä aiemmin tehtävät tilaukset, johon nyt vastataan. Keskusta-alueen K-Marketit tarjoavat asiakkailleen hyvän valikoiman arjen perustuotteita ja kauppakohtaisesti valittuja erikoistuotteita. Sesongit huomioidaan valikoimissa laajalti ja uutuustuotteita on myös tarjolla.

”Haluamme helpottaa asiakkaiden arkea nopeilla verkkokauppatoimituksilla. Voit tilata lounaan tai viikon perusruokatarvikkeet nopeasti. K-Marketit ovat pieniä ja ketteriä toimijoita verkkokaupassa. Nyt otetaan askel 2020-luvulle myös Tampereella.” kauppias Mikko jatkaa.