Uudistunut Viialan Leipomo on avannut ovensa

Tuoreista leivistään tuttu Viialan Leipomo avasi ovensa uudelleen maanantaina uudistuneena. Leipomo on toiminut Tullintorilla pitkään ja kahvila haluttiin uudistaa yhtä aikaa Tullintorin remontin kanssa.

Nyt Viialan Leipomo näyttääkin upealta puisten yksityiskohtien ja muiden sisustuselementtien vuoksi. Koko kahvilatiski sai uuden ulkomuodon ja leipähyllyjen seinä tapetoitiin tyylikkäästi vanhoilla sanomalehdillä. Tunnelma on klassinen, rauhallinen ja kotoisa, ja kahvilassa viihtyy helposti pidempäänkin.

Viialan Leipomo tarjoilee tuttuun tapaan tuoreita leipiä, jotka voit napata mukaan kotiin vietäväksi. Kahvilasta löytyy myös heti paikalla nautittavia herkullisia leivoksia ja suolaisia herkkuja. Leipomo sijaitsee Tullintorin katutason eteläpäädyssä, tervetuloa!