Suosittu Sukkia Suurella Sydämellä -joulukampanja saa jatkoa

Neulo hyvää mieltä ikäihmisille ja pikkulapsille!

Suuren suosion saavuttanut Sukkia Suurella Sydämellä -joulukampanja saa jatkoa.

Voit neuloa sukkia tai lapasia joululahjaksi ikäihmisille ja pikkulapsille. Neuloksia otetaan vastaan Tullintorin kauppakeskuksen liikkeissä ja Taito Pirkanmaan toimipisteissä 29.11.-12.12.2021 ja ne toimitetaan jouluksi perille niitä tarvitseville TampereMission toimesta. Tullintorilla keräyspisteinä toimivat K-Market 0. krs, Tunnelin Kenkä 1. krs, Speci 0. krs ja Sukka-asu 1. krs.

Sukkia Suurella Sydämellä -kampanja alkoi vuonna 2019 Tullintorin kauppakeskuksen aloitteesta. Yhteistyöringissä ovat olleet mukana Tullintorin kauppakeskus, TampereMissio ry, Taito Pirkanmaa ry ja Aamulehden Moro. Keräyspisteitä on ollut Tullintorin usean kauppaliikkeen lisäksi eri puolilla kaupunkia Taito Pirkanmaan toimipisteissä.

Viime jouluna keräys tuotti huikeat 3835 paria sukkia ja lapasia ikäihmisille ja lapsille. Suurin osa lahjoituksista meni Koukkuniemeen. Lapsille neulottuja sukkia ja lapasia lahjoitettiin Tampereen Ensi- ja turvakotien liiton Perhekulma Puhuriin, Tampereen Hope ry:lle, Itu-perhetyölle sekä Tampereen kaupungin lapsiperheiden sosiaalipalveluihin.