Tullintorin ja Tapparan rautainen kumppanuus jatkuu Nokia Arenalla

Tullintori ja Tappara solmivat rautaisen kumppanuuden viime kaudella ja nyt voimme iloksemme ilmoittaa, että kumppanuus jatkuu myös Nokia Arenalla. Jääkiekkopelit siirtyvät aivan Tullintorin naapuriin ja voit aloittaa lätkäpäivän uudella Tullintorilla. Meillä käyt syömässä ennen matsia mieluisimmassa ravintolassa, hankit pelieväät päivittäistavarakaupoistamme ja voit samalla tehdä uniikkeja löytöjä muista myymälöistämme.

Nokia Arenalla nähdään jo tällä viikolla ensimmäiset ottelut. Huomaathan, että Arenan ulkopuolisista pysäköintitaloista P-Tullintori on lähin. Meiltä kävelet pääovelle vain neljässä minuutissa! Aloita siis matsien etkot Tullintorilta.

Tullintorille ja Tapparalle paikallisuus ja alueellinen yhteisöllisyys ovat tärkeitä arvoja. Yhdessä olemme vahvempia ja haluamme kehittää kumppanuuksiamme kasvavassa naapurustossamme. Tappara ja Tullintori jakavat myös yhteisen ajatuksen siitä, että erilaisuus on rikkaus. Me kuljemme rinta rottingilla ja ylpeästi sitä omaa uniikkia polkuamme ja Tappara puolestaan tahtoo tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia jääkiekkoelämyksistä.

Rautaisen kumppanuuden tiimoilta on luvassa paljon kirvesrintahenkeä ja yllätyksiä myös Sinulle, Tullintorin asiakas. Pysy siis kuulolla, etenkin somekanaviemme suhteen!