MM-kisakatsomo kutsuu Tullintorille

Näe ja koe Suomen MM-pelit ilmaisessa kisakatsomossa Tullintorin alakerran jättiscreeniltä!  Ravintola Tisle kutsuu jääkiekon MM-kisakatsomoon Tullintorin alakertaan. Menossa mukana myös Nokian Panimo ja Poppamies.  Nauti hyvästä ruuasta ja juomasta pelien ajan. Katsomo avautuu 20 minuuttia ennen ottelun alkua.

Lue lisää

Tullivapaapainia jenkkimalliin: Tullintori Takeover!

Tullivapaat päivät -tapahtumassa 23.–25.3 riittää hulinaa, mutta erityisen hurjaa menoa tarjoaa perjantaina Tullintori Takeover Pro Wrestling -show. Luvassa on upea ilta, jossa villit vapaapainijat vääntävät paitsi toisiaan, myös viihdettä koko torikansalle. Matseissa nähdään lasten maskinaamasuosikki El Miguel, Kanadan pahis ”Bad Breaker” Dylan Broda, ”Metal Warrior” Stark Adder, Viron nuori lupaus Artur Adder, muhkea Eemi Helén, […]

Lue lisää

Tullivapaat päivät 23.–25.3.

Tullitarkastajamme haukottelee jo niin, että hinnat jäävät pian vaille valvontaa! Tulossa ovat siis Tullivapaat päivät 23.–25.3. eli rajat alittavia tarjouksia ja railakasta ohjelmaa koko perheelle. Tule viihtymään ja nappaa samalla aletuotteet parempaan talteen! Katso kuvat Tullivapaiden päivien Levymessuista ja muista tapahtumista!

Lue lisää

Voita liput Tapparan kotiotteluun Nokia Arenalle

Nyt voit voittaa liput Tappara–Lukko-otteluun Nokia Arenalle ma 6.2.  Arvomme yhteensä 50 kappaletta kahden lipun paketteja, joilla pääset kaverisi kanssa suoraan kiekkotapahtumien keskipisteeseen. Osallistu arvontaan käymällä 1.–5.2. jossakin Tullintorin liikkeessä, ravintolassa, kahvilassa tai palvelupisteessä ja lukemalla QR-koodi puhelimella. Onnea arvontaan!

Lue lisää
×