Apteekki

Uudistunut Tullintorin Apteekki palvelee sinua uusissa tiloissa katutasossa kauppakeskuksen 1. kerroksessa. Poikkea työpäivän lomassa tai vaikka ennen, sillä apteekki aukeaa arkisin jo klo 8.00. Tullintorin Apteekkiin on helppo tulla asioimaan. Henkilökunta palvelee ja neuvoo mielellään sekä lääkkeisiin että muuhun terveydenhoitoon ja kosmetiikkaan liittyvissä asioissa. Tervetuloa!

Otto- ja tallennusautomaatti

TalletusOtto on automaatti, joka mahdollistaa euroseteleiden ja kolikoiden tallettamisen heti korttiin liitetylle tilille. TalletusOtto-automaatti tarjoaa myös Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo ja tapahtumat.

Bittimaatti

Bittimaatti on Bitcoin-automaatti, josta voi ostaa bitcoineja käteisellä. Bitcoinit saa samantien.
Bittimaateissa on päivittäinen kokonaisostoraja. Laite ilmoittaa, kun raja on lähestymässä. Jos Bittimaatin päiväraja on täynnä, voit kokeilla uudestaan toisena päivänä, tai käyttää Bittirahan Bittipörssi-palvelua.

Pakettipiste

Pakettipiste on pakettiautomaatti, joka tuo arkeesi nopeutta, joustavuutta ja helppoutta niin pakettien vastaanottamiseen kuin lähettämiseen. Pakettipiste on monipuolinen, sillä automaateistamme voit noutaa Matkahuollon, PostNordin sekä DHL Expressin paketit Pakettipisteen pakettien lisäksi. Pakettipisteen pakettiautomaatin löydät Tullintorin 0. kerroksesta. Lisää tietoa meistä: www.pakettipiste.fi

Postin pakettiautomaatit

Myös Postin pakettiautomaatit löytyvät 0.kerroksestamme, K-marketin edustalta ja lisää luukkuja löytyy elämyspäädyn liukukäytävän molemmin puolin. Lisäksi Tullintorin pääovelta löytyy kirjelaatikot.