Kauppakeskuksen perustiedot – Kauppakeskus Tullintori
Kauppakeskus Tullintori sijaitsee Tampereella rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Kauppakeskukseen pääsee vaivattomasti niin kävellen, henkilöautolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Tullintorista voi käyttää nimitystä sujuvan arjen kumppani, sillä kauppakeskus erikoisliikkeineen sijaitsee kätevästi kotimatkan varrella. Asiointi keskuksessa on vaivatonta ja nopeaa. Tullintori tarjoaa tuotteita ja palveluita päivittäisiin tarpeisiin ja nopeasti hoidettaviin arjen rutiineihin. Myös lemmikit ovat kauppakeskuksen tiloissa sallittuja. Liikkeet voivat itse määritellä, sallivatko lemmikit omissa tiloissaan.

Alueelle sijoittuu kaupallisten palveluiden, liikkeiden ja ravintoloiden lisäksi runsaasti toimistotiloja. Tullinalue on kehittynyt jatkuvasti ja saavuttamassa tärkeän aseman osana Tampereen ydinkeskustaa. P-Tullintorilta löytyy lähes 700 pysäköintipaikkaa ja lähettyvillä on useita muitakin pysäköintitaloja, mm. P-Hämppi ja P-Tampere talo.

Tullintorin 0.-2. kerrokset ovat pääosin kaupallisten palvelujen käytössä. 3.- 5. kerrokset on varattu sekä toimistokäyttöön että kaupalliseen hyvinvointiin ja terveyspalveluille. Radanpuoleisista toimistoista päänäkymät rautatieaseman yli Tampereen keskustaan. Toimistoista aukeaa näkymä myös avaraan lasikatteiseen kauppakeskukseen.

Tilojen vuokraus ja tiedustelut:
Kauppakeskuspäällikkö Merikukka Salmi. [email protected]

Rakennusvuosi 1930
Uudistus- ja/tai laajennusvuosi 1991
Vuokrattava kokonaispinta-ala yhteensä (GLA) 23 400 m2
Autopaikkojen määrä (joista katettu) 627 (532)
Vuokrattavat liiketilat yhteensä 45
Ankkuriyrityksiä Irti Maasta
K- Market,
Megazone,
Prison Island,
Tullintorin Apteekki
Agore Kiinteistöt Holding 10 Oy:n osuus vuokrattavasta pinta-alasta (%) 96,2
Agore Kiinteistöt Holding 10 Oy:n osuus liikealasta (%) 96,2
Kävijämäärä (2017) 2,5 milj.
Myynti (2017) 20 milj. euroa
Tiedot päivitetty 2017