Liiketilojen vuokraus – Kauppakeskus Tullintori

Vuokraus

Hanna Saario
[email protected]
gsm +358 40 571 5454

Kauppakeskus Tullintori sijaitsee Tampereella rautatieaseman läheisyydessä. Kauppakeskukseen pääsee vaivattomasti niin kävellen, henkilöautolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Tullintorista voi käyttää nimitystä sujuvan arjen kumppani, sillä kauppakeskus sijaitsevat kätevästi kotimatkan varrella. Asiointi keskuksessa on vaivatonta ja nopeaa. Keskus tarjoaa tuotteita ja palveluita päivittäisiin tarpeisiin ja nopeasti hoidettaviin arjen rutiineihin. Vaikutusalueen asukasmäärä on 133 000 ihmistä.

Alueelle sijoittuu kaupallisten palveluiden, liikkeiden ja ravintoloiden lisäksi runsaasti toimistotiloja. Tullinalue on kehittynyt jatkuvasti ja saavuttamassa tärkeän aseman osana Tampereen ydinkeskustaa. P-Tullintorilta löytyy lähes 700 pysäköintipaikkaa ja lähettyvillä on useita muitakin pysäköintitaloja, mm. P-Hämppi ja P-Tampere talo.

Tullintorin 0.-2. kerrokset ovat pääosin kaupallisten palvelujen käytössä. 3.- 5. kerrokset on varattu sekä toimistokäyttöön että kaupalliseen hyvinvointiin ja terveyspalveluille. Radanpuoleisista toimistoista päänäkymät rautatieaseman yli Tampereen keskustaan. Toimistoista aukeaa näkymä myös avaraan lasikatteiseen kauppakeskukseen.

Rakennusvuosi 1930
Uudistus- ja/tai laajennusvuosi 1991
Vuokrattava kokonaispinta-ala yhteensä (GLA) 23 400 m2
Autopaikkojen määrä (joista katettu) 627 (532)
Vuokrattavat liiketilat yhteensä 45
Ankkuriyrityksiä Irti Maasta
K- Market, Seppälä, Liikuntamaailma
Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö ELO:n osuus vuokrattavasta pinta-alasta (%) 96,2
Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö ELO::n osuus liikealasta (%) 96,2
Kävijämäärä (2015) 2,1 milj.
Myynti (2015) 20,2 milj. euroa
Tiedot päivitetty 2016