Palvelut – Kauppakeskus Tullintori

Apteekki

Tullintorin apteekki palvelee sinua uusituissa tiloissa, kauppakeskuksen 2. kerroksessa. Poikkea työpäivän lomassa tai vaikka ennen, sillä avaamme arkisin jo klo 8.00. Meille on helppo tulla ja asioida. Terveyspysäkki Tullintorin apteekissa Tervetuloa!

Posti

Tullintorin Posti palvelee arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-14. Myymälän yhteyteen kauppakäytävälle on myös siirretty Postin 33100 Tampere postilokeropalvelut. Postin peruspalveluiden lisäksi Tullintorin naapuriin on avattu Postin uusi yrityspiste, johon asiakkaat voivat jättää valmiiksi maksettuja lähetyksiä. Yrityspiste palvelee arkisin klo 12-17 osoitteessa Sumeliuksenkatu 18.

Otto- ja tallennusautomaatti

TalletusOtto on automaatti, joka mahdollistaa euroseteleiden ja kolikoiden tallettamisen heti korttiin liitetylle tilille. TalletusOtto-automaatti tarjoaa myös Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo ja tapahtumat.

Bittimaatti

Bittimaatti on Bitcoin-automaatti, josta voi ostaa bitcoineja käteisellä. Bitcoinit saa samantien.
Bittimaateissa on päivittäinen kokonaisostoraja. Laite ilmoittaa, kun raja on lähestymässä. Jos Bittimaatin päiväraja on täynnä, voit kokeilla uudestaan toisena päivänä, tai käyttää Bittirahan Bittipörssi-palvelua.

24 Pesula

24 Pesula palvelee aina kun Tullintorin ovet ovat avoinna. Siistissä itsepalvelupesulassa tekstiilihuolto käy nopeasti, edullisesti ja kätevästi. Allergiatestatut pesuaineet sisältyvät hintaan, ei ajanvarauksia.