Tervetuloa Frank Camilloon

Tullintorin uusin ravintola Frank Camillo, on avannut ovensa. Frank Camillo on italialais-amerikkalainen laadukas ravintola, jonne on helppo tulla uudestaan.

Ravintolan menu on täynnä toinen toistaan herkullisempia annoksia, joissa toistuu aidot amerikkalaiset sekä italialaiset maut. Listalta löytyy niin pitsa-, pasta- kuin pihviannoksiakin, sinun makusi mukaan. Pääruokien lisäksi täydennät kokemustasi suussa sulavilla alkupaloilla ja herkullisilla jälkiruuilla.

Frank Camillon tyylikäs, italialaishenkinen miljöö on kutsuva ja lämminhenkinen henkilökunta palvelee sinua ammattitaidolla. Ravintola kuvailee itseään ”kitchen & bar”, joten paikalla viihtyy pidempäänkin. Frank Camillon laajat aukioloajat sopivat loistavasti niin lounasvieraalle kuin myöhäisille illallisillekin. Ravintola on avoinna ma-to klo 11-20, pe-la klo 11-22 ja su klo 12-18.

Frank Camillo sijaitsee Tullintorin 1. kerroksessa eli katutasossa. Löydät ravintolan Brander-kahvilan ja Parturikampaamo Tullintorin Teamin välistä, tervetuloa!

×