Vanity Case

Vanity Case

1.krs

Vanity Case on suomalainen retrohenkinen naistenvaateliike. Myymälämme sijaitsee Tampereella, kauppakeskus Tullintorin katutasossa.

Valikoimastamme löydät naisten vaatteet, kengät ja asusteet. Vaatevalikoimamme on pääosin englantilaisen Hell Bunny vaatemerkin mallistosta. Heidän kanssaan meillä on takana jo yli 20 vuotta yhteistyötä.

Otamme myös asukokonaisuuksiamme täydentäviä malleja Collectif, Lady V, Dolly & Dotty ja Unique Vintage tuotemerkkien kokoelmista. Kengissä pääosassa on amerikkalainen Hot Chocolate Dream, joka valmistaa uniikkeja, hauskoja ja jalkaystävällisiä kenkiä. Muita myymiämme merkkejä ovat Vintro, Chantana, B.A.I.T. ja Lola Ramona.

Asustevalikoimat vaihtelevat trendien ja “mitä kivaa löysinkään”- ajattelun pohjalta.

Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme www.wannabe.fi

AVOINNA

Ma–pe klo 11–18

La klo 11–16

Su suljettu

Poikkeukselliset aukioloajat:

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
Puh. +358 40 507 8477

https://www.wannabe.fi/fi

Annen Suutari

1.krs

Annen Suutari on Suomen monipuolisin erikoissuutari! Annen Suutarissa korjataan kädenkäänteessä kengät, nahkavaatteet, laukut, vaatteet, moottoripyöräasut sekä -tarvikkeet, venepressut ja ratsastustarvikkeet. Palveluihin kuuluu myös venytykset, värjäykset, vetoketjujen vaihdot, ortopediset korjaukset, avaimet, kaiverrukset, teroitukset ja paljon muuta!

Palveluiden lisäksi myymälästä löytyy kengännauhoja, pohjallisia, hoitoaineita, ompelutarvikkeita, vetoketjuja, avaimenperiä, vöitä, lompakoita sekä liukuesteitä moniin eri tarpeisiin. Kysy myymälästä lisää.

Eläintarvike Felecian pop-up-myyntipiste Annen Suutarin pääsisäänkäynnin luona torstaisin klo 12–17 vuoden loppuun saakka.

AVOINNA

Ma–to klo 9.30–18
Pe klo 9.30–17
La klo 10–13
Su suljettu

Poikkeukselliset aukioloajat:

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
Puh. 358 50 3103844
www.annensuutari.com
FACEBOOK

Lelusetä

1. krs

Lelusetä myy puisia leluja sekä erilaisia pelejä kaiken ikäisille. Lisäksi löydät myymälästä välineet erityistarpeisiin, kuten terapian tueksi, lajiharjoitteluun sekä vapaa-aikaan.

Lelusetä on pieni tamperelainen perheyritys, jonka arvoina toimivat korkea laatu sekä asiakaslähtöisyys. Yritys on erikoistunut puuhun materiaalina, jonka johdosta valikoimassa on hyvin vähän muovia. Tarkoituksena on myös edistää lapsen kehitystä lelujen avulla ja tukea oppimista leikin ohella.
Lelusetä toimii pääsääntöisesti päiväkotien ja laitosten, mutta myös eri alojen terapeuttien kanssa. Tämä takaa tuotteiden kestävyyden ja soveltamisen moniin käyttötarkoituksiin.

AVOINNA

Ma, ke ja pe klo 10–12 ja 13–17
To klo 13–17
La klo 10–16

Poikkeukselliset aukioloajat:

OTA YHTEYTTÄ

www.leluseta.com

Tullintori Kello & Kulta

1. krs

Vintage kellot ja korut Tullintorin Kello & Kulta -myymälästä! Tullintorin Kello & Kulta on erikoistunut arvokellojen, timanttien sekä kulta- ja hopeaesineiden myyntiin, ostoon ja vaihtoon.

Voimme ottaa kellosi tai kultakorusi myyntiin sivuillemme. Tällöin määräät itse tuotteesi hinnan. Otamme tässä tapauksessa 15% komission toteutuneesta myyntihinnasta. Palvelu sisältää tuotteen kuvauksen, lisäyksen verkkosivuille, varastoinnin ja mahdollisen lähetyksen.

Ostamme pääasiassa merkki-/arvokelloja. Näitä merkkejä ovat mm. Rolex, Hublot, Omega, Zenith, Longines, Tag Heuer, Tudor, IWC ja Breitling.

Lisäksi ostamme kultaa. Vaihda kulta rahaksi helposti myymälässämme. Tuo kultakorusi myymäläämme ja pyydä tarjous. Saat meiltä aina ilmaisen ja parhaan tarjouksen, sekä luotettavan arvion. Rahat saat joko heti mukaan käteisenä tai halutessasi tilillesi. Arvioituttaminen ja kullan myynti myymälässämme on helppoa, nopeaa ja turvallista.

AVOINNA

Ma–pe klo 12–18
La klo 12–17
Su suljettu

Poikkeukselliset aukioloajat:

Vuokrastudio / Valokuvausliike Proximax

0. krs, K-Marketia vastapäätä.

Vuokrastudio sekä Valokuvausliike Proximax saman katon alla! Vuokrastudio tarjoaa Tampereen monipuolisimman valokuvausstudion, niin ammattilaisille kuin ensikertalaisillekin. Studion vuokraaminen on helppoa ja varustelunsa vuoksi studio sopii monenlaiseen käyttöön, myös esimerkiksi videokuvaamiseen. Varaa studio tästä.

Valokuvausliike Proximax tarjoaa lisäksi monipuoliset ammattivalokuvauspalvelut:

  • Viralliset passi- ja viisumikuvat ilman ajanvarausta! Printattuna tai sähköisenä kuvakoodina.
  • VHS-kasettien digitointi
  • Studio-, kamera- ja kalustovuokraus
  • Ammattilaisen tekemät kuvaukset studiossa ja miljöössä yrityksille ja yksityisille
  • Hääkuvaukset sovittaessa Suomessa tai ulkomailla.

AVOINNA

Ma–pe klo 10–17
ja sopimuksen mukaan

Tunnelin Kenkä

1. krs

Tunnelin Kenkä tarjoaa huippuvalikoimat kenkiä niin naisille kuin miehillekin, laadukkailta valikoiduilta brändeiltä. Valitse kenkien kaveriksi myös trendikkäät laukut, vyöt, lompakot ja hanskat.

Kenkien ja asusteiden lisäksi Tunnelin Kenkä on laajentanut myymäläänsä Muotipisteellä. Muotipisteeltä löydät tyylikkäimmät vaatteet, mekot, puserot ja housut joka tilanteeseen. Tervetuloa palveltavaksi.

AVOINNA

Ma–pe klo 10–18
La klo 10–16
Su suljettu

Poikkeukselliset aukioloajat:

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
Puh. +358 50 4673085
www.kenkacity.fi
FACEBOOK
INSTAGRAM

Sukka-asu

1. krs

Sukka-asusta löydät laajan valikoiman laadukkaita tekstiilejä edullisesti. Sukka-asu edustaa muun muassa merkkejä Nanso, Finnwear, Ristomatti Ratia ja Sukkamestarit, ja näiden lisäksi valikoimaan sisältyy monia muita kotimaisia brändejä.

Myymälästä teet löytöjä runsaan ja monipuolisen sukkavalikoiman, sukkahousujen, naisten pukeutumisen, yövaatteiden ja alusvaatteiden parista. Tervetuloa!

AVOINNA

Ma–pe klo 9.30–18
La klo 10–16
Su suljettu

Poikkeukselliset aukioloajat:

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
Puh. +358 03 2140047
www.sukka-asu.fi

Parturi-kampaamo Tullintorin Team

1. krs parkkikannen sisäänkäynnin vieressä.

Laadukas, monipuolinen ja kotoisa parturi-kampaamo Tullintorilla. Aikoja myös ilman ajanvarausta, tule kysymään! Tullintorin Teamin kokenut tiimi loihtii sinulle uuden upean hiuslookin, toiveidesi mukaan. Halutessasi voit myös istahtaa parturi-kampaajaopiskelijan penkkiin, ja saat uuden lookin hieman edullisemmin.

Kattavien parturi-kampaamopalveluiden lisäksi ripsien ja kulmien värjäykset ammattitaidolla.

AVOINNA

Ma–pe klo 9–17
La klo 9–14
Su suljettu

Poikkeukselliset aukioloajat:

OTA YHTEYTTÄ

Puh. +358 3 2149413

Inkkari

0. krs, pohjoispäädyn käytävällä.

Kotimainen inkKari vastaanottaa, kierrättää ja myy mustesuihku- ja lasertulostimien mustia ja värillisiä mustekasetteja. Palvelemme niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin. Toimintatapamme ja palvelumme perustuvat arvoihimme, joita ovat:

• luotettavuus
• turvallisuus
• nopeat toimitukset
• edullisuus
• ekologisuus

AVOINNA

Ma–pe klo 11–17
La suljettu
Su suljettu

Poikkeukselliset aukioloajat:

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
Puh. +358 45 78745555
www.inkkari.net

Hairlekiini

1. krs

Hairlekiini on ykkösvalinta hiustesi hyvinvointiin!

Hairlekiini on valtakunnallinen, koko perheen kampaamoketju, jonka 47 eri liikkeessä taitavat parturi-kampaajamme saavat ammattitaidollaan jokaisen asiakkaan parhaat puolet esiin. 30 eri paikkakunnalla sijaitsevissa Hairlekiini-kampaamoissa voit aina luottaa laatuun, taitaviin käsiin ja ystävälliseen palveluun. Meillä työskentelee yli 200 alan ammattilaista!

Hairlekiinista saat monipuolisten parturi-kampaamopalveluiden lisäksi korkealaatuisia hiuskosmetiikkatuotteita, joiden valinnassa ammattilaisemme auttavat sinua. Kampaamokäynnin yhteydessä voit kätevästi hankkia juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet käyttövinkkeineen, ja uudet hiuksesi säilyvät upeina viikosta toiseen. Varaa aikasi lähimpään Hairlekiiniin jo tänään!

Hairlekiinin palvelut:
parturi-kampaamopalvelut
kampaamokauppa
ripsien ja kulmien kestovärjäys
hiuksillesi räätälöidyt hoitopalvelut

AVOINNA

Ma–pe klo 9–18
La klo 9–15
Su suljettu

Poikkeukselliset aukioloajat:

OTA YHTEYTTÄ

Puh. +358 10 3272066
www.hairlekiini.fi

×