Annen Suutari

1.krs

Annen Suutari on Suomen monipuolisin erikoissuutari! Annen Suutarissa korjataan kädenkäänteessä kengät, nahkavaatteet, laukut, vaatteet, moottoripyöräasut sekä -tarvikkeet, venepressut ja ratsastustarvikkeet. Palveluihin kuuluu myös venytykset, värjäykset, vetoketjujen vaihdot, ortopediset korjaukset, avaimet, kaiverrukset, teroitukset ja paljon muuta!

Palveluiden lisäksi myymälästä löytyy kengännauhoja, pohjallisia, hoitoaineita, ompelutarvikkeita, vetoketjuja, avaimenperiä, vöitä, lompakoita sekä liukuesteitä moniin eri tarpeisiin. Kysy myymälästä lisää.

AVOINNA

ma – to 9-19
pe 9-17
la 10-14
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
p. 358 50 3103844
www.annensuutari.com
FACEBOOK

Lelusetä

1. krs

Lelusetä myy puisia leluja sekä erilaisia pelejä kaiken ikäisille. Lisäksi löydät myymälästä välineet erityistarpeisiin, kuten terapian tueksi, lajiharjoitteluun sekä vapaa-aikaan.

Lelusetä on pieni tamperelainen perheyritys, jonka arvoina toimivat korkea laatu sekä asiakaslähtöisyys. Yritys on erikoistunut puuhun materiaalina, jonka johdosta valikoimassa on hyvin vähän muovia. Tarkoituksena on myös edistää lapsen kehitystä lelujen avulla ja tukea oppimista leikin ohella.
Lelusetä toimii pääsääntöisesti päiväkotien ja laitosten, mutta myös eri alojen terapeuttien kanssa. Tämä takaa tuotteiden kestävyyden ja soveltamisen moniin käyttötarkoituksiin.

AVOINNA

ma, ke ja pe klo 10-12 ja 13-17
to klo 13-17
la klo 10-16

OTA YHTEYTTÄ

www.leluseta.com

Linda Fashion

1. krs, Kuvatikkauksen vieressä

Linda Fashion tarjoaa muotia nuorekkaalle aikuiselle naiselle niin arkeen kuin juhlaan.

Meiltä löydät eurooppalaista persoonallista muotia asiakkaiden toiveet huomioiden. Pyrimme kiinnittämään erityisesti huomiota tuotteiden näyttävyyteen, istuvuuteen ja hinta-laatu-suhteeseen.

Valikoimaamme tulee täydennyksiä kaksi kertaa kuussa, joten löydät myymälästämme aina jotain uutta. Tervetuloa tutustumaan ja palveltavaksi.

AVOINNA

ma – pe 11-16
la 10-14
su suljettu

Tullintori Kello & Kulta

1. krs

Vintage kellot ja korut Tullintorin Kello & Kulta -myymälästä! Tullintorin Kello & Kulta on erikoistunut arvokellojen, timanttien, kulta- sekä hopea esineiden myyntiin, ostoon ja vaihtoon.

Voimme ottaa kellosi tai kultakorusi myyntiin sivuillemme. Tällöin määräät itse tuotteesi hinnan. Otamme tässä tapauksessa 15% komission toteutuneesta myyntihinnasta. Palvelu sisältää tuotteen kuvauksen, lisäyksen verkkosivuille, varastoinnin ja mahdollisen lähetyksen.

Ostamme pääasiassa merkki-/arvokelloja. Näitä merkkejä ovat mm. Rolex, Hublot, Omega, Zenith, Longines, Tag Heuer, Tudor, IWC ja Breitling.

Lisäksi ostamme kultaa. Vaihda kulta rahaksi helposti myymälässämme. Tuo kultakorusi myymäläämme ja pyydä tarjous. Saat meiltä aina ilmaisen ja parhaan tarjouksen, sekä luotettavan arvion. Rahat saat joko heti mukaan käteisenä tai halutessasi tilillesi. Arvioituttaminen ja kullan myynti myymälässämme on helppoa, nopeaa ja turvallista.

AVOINNA

ma – pe 12-18
la 12-17
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

Vuokrastudio / Valokuvausliike Proximax

0. krs, K-Marketia vastapäätä.

Vuokrastudio sekä Valokuvausliike Proximax saman katon alla! Vuokrastudio tarjoaa Tampereen monipuolisimman valokuvausstudion, niin ammattilaisille kuin ensikertalaisillekin. Studion vuokraaminen on helppoa ja varustelunsa vuoksi studio sopii monenlaiseen käyttöön, myös esimerkiksi videokuvaamiseen. Varaa studio tästä.

Valokuvausliike Proximax tarjoaa lisäksi monipuoliset ammattivalokuvauspalvelut:

  • Viralliset passi- ja viisumikuvat ilman ajanvarausta! Printattuna tai sähköisenä kuvakoodina.
  • VHS-kasettien digitointi
  • Studio-, kamera- ja kalustovuokraus
  • Ammattilaisen tekemät kuvaukset studiossa ja miljöössä yrityksille ja yksityisille
  • Hääkuvaukset sovittaessa Suomessa tai ulkomailla.

AVOINNA

ma – pe 10-18
la 12-15
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
toimisto
p. +358 44 9182095
kalustovuokra
p. +358 46 8116951

www.proximaxoy.com
FACEBOOK
INSTAGRAM

Tunnelin Kenkä

1. krs

Tunnelin Kenkä tarjoaa huippuvalikoimat kenkiä niin naisille kuin miehillekin, laadukkailta valikoiduilta brändeiltä. Valitse kenkien kaveriksi myös trendikkäät laukut, vyöt, lompakot ja hanskat.

Kenkien ja asusteiden lisäksi Tunnelin Kenkä on laajentanut myymäläänsä Muotipisteellä. Muotipisteeltä löydät tyylikkäimmät vaatteet, mekot, puserot ja housut joka tilanteeseen. Tervetuloa palveltavaksi.

AVOINNA

ma – pe 10-18
la 10-16
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
p. +358 50 4673085
www.kenkacity.fi
FACEBOOK
INSTAGRAM

Sukka-asu

1. krs

Sukka-asusta löydät laajan valikoiman laadukkaita tekstiilejä edullisesti. Sukka-asu edustaa muunmuassa merkkejä Nanso, Finnwear, Ristomatti Ratia ja Sukkamestarit, ja näiden lisäksi valikoimaan sisältyy monia muita kotimaisia brändejä.

Myymälästä teet löytöjä runsaan ja monipuolisen sukkavalikoiman, sukkahousujen, naisten pukeutumisen, yövaatteiden ja alusvaatteiden parista. Tervetuloa!

AVOINNA

ma – pe 9.30-18
la 10-16
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
p. +358 03 2140047
www.sukka-asu.fi

SPECI Spesiaali Koot

0. krs, K-Marketia vastapäätä.

Speci on tarjonnut jo vuodesta 2000 sopivan kokoisia kenkiä isojalkaisille naisille ja miehille, tytöille ja pojille. Kausittain Specin naisten mallistossa on noin 300 mallia erilaisiin tyyleihin ja käyttötarkoituksiin. Kenkäkoot ovat naisille eurokoossa 42–46 tai UK-kokomerkintänä 8½-11. Miehet puolestaan saavat nauttia parista sadasta erilaisesta vaihtoehdosta kokoluokissa eur47–53 ja jenkki- eli US-koossa 15-17. Muutamia malleja on koossa 54.

Kenkien lisäksi Specistä löytyy kattavasti vaatteita pitkille naisille ja miehille. Myymälä tarjoaa myös korjauspalvelun sekä mittatilaustuotteet, kysy lisää!

AVOINNA

ma – pe 10-18
la 10-16
su suljettu

PUFF Tampere

0. krs pohjoispäädyssä.

Puff Tampereelta löydät laajan valikoiman sähkösavukkeita ja nikotiininesteita. Palvelemme Tullintorin pohjakerroksessa.

AVOINNA

ma – pe 10-19
la 10-16
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
p. +358 50 4720777
FACEBOOK

Parturi-kampaamo Tullintorin Team

1. krs parkkikannen sisäänkäynnin vieressä.

Laadukas, monipuolinen ja kotoisa parturi-kampaamo Tullintorilla. Aikoja myös ilman ajanvarausta, tule kysymään! Tullintorin Teamin kokenut tiimi loihtii sinulle uuden upean hiuslookin, toiveidesi mukaan. Halutessasi voit myös istahtaa parturi-kampaajaopiskelijan penkkiin, ja saat uuden lookin hieman edullisemmin.

Kattavien parturi-kampaamopalveluiden lisäksi ripsien ja kulmien värjäykset ammattitaidolla.

AVOINNA

ma – pe 9-17
la 9-14
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

p. +358 3 2149413

×