Tullintori Kello & Kulta

1. krs

Vintage kellot ja korut Tullintorin Kello & Kulta -myymälästä! Tullintorin Kello & Kulta on erikoistunut arvokellojen, timanttien, kulta- sekä hopea esineiden myyntiin, ostoon ja vaihtoon.

Voimme ottaa kellosi tai kultakorusi myyntiin sivuillemme. Tällöin määräät itse tuotteesi hinnan. Otamme tässä tapauksessa 15% komission toteutuneesta myyntihinnasta. Palvelu sisältää tuotteen kuvauksen, lisäyksen verkkosivuille, varastoinnin ja mahdollisen lähetyksen.

Ostamme pääasiassa merkki-/arvokelloja. Näitä merkkejä ovat mm. Rolex, Hublot, Omega, Zenith, Longines, Tag Heuer, Tudor, IWC ja Breitling.

Lisäksi ostamme kultaa. Vaihda kulta rahaksi helposti myymälässämme. Tuo kultakorusi myymäläämme ja pyydä tarjous. Saat meiltä aina ilmaisen ja parhaan tarjouksen, sekä luotettavan arvion. Rahat saat joko heti mukaan käteisenä tai halutessasi tilillesi. Arvioituttaminen ja kullan myynti myymälässämme on helppoa, nopeaa ja turvallista.

AVOINNA

ma – pe 12-18
la 12-17
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

Vuokrastudio / Valokuvausliike Proximax

0. krs, K-Marketia vastapäätä.

Vuokrastudio sekä Valokuvausliike Proximax saman katon alla! Vuokrastudio tarjoaa Tampereen monipuolisimman valokuvausstudion, niin ammattilaisille kuin ensikertalaisillekin. Studion vuokraaminen on helppoa ja varustelunsa vuoksi studio sopii monenlaiseen käyttöön, myös esimerkiksi videokuvaamiseen. Varaa studio tästä.

Valokuvausliike Proximax tarjoaa lisäksi monipuoliset ammattivalokuvauspalvelut:

  • Viralliset passi- ja viisumikuvat ilman ajanvarausta! Printattuna tai sähköisenä kuvakoodina.
  • VHS-kasettien digitointi
  • Studio-, kamera- ja kalustovuokraus
  • Ammattilaisen tekemät kuvaukset studiossa ja miljöössä yrityksille ja yksityisille
  • Hääkuvaukset sovittaessa Suomessa tai ulkomailla.

AVOINNA

ma – pe 10-18
la 12-15
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
toimisto
p. +358 44 9182095
kalustovuokra
p. +358 46 8116951

www.proximaxoy.com
FACEBOOK
INSTAGRAM

Tunnelin Kenkä

1. krs

Tunnelin Kenkä tarjoaa huippuvalikoimat kenkiä niin naisille kuin miehillekin, laadukkailta valikoiduilta brändeiltä. Valitse kenkien kaveriksi myös trendikkäät laukut, vyöt, lompakot ja hanskat.

Kenkien ja asusteiden lisäksi Tunnelin Kenkä on laajentanut myymäläänsä Muotipisteellä. Muotipisteeltä löydät tyylikkäimmät vaatteet, mekot, puserot ja housut joka tilanteeseen. Tervetuloa palveltavaksi.

AVOINNA

ma – pe 10-18
la 10-16
su suljettu
15.5. ja 22.5. avoinna klo 12-15

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
p. +358 50 4673085
www.kenkacity.fi
FACEBOOK
INSTAGRAM

Sukka-asu

1. krs

Sukka-asusta löydät laajan valikoiman laadukkaita tekstiilejä edullisesti. Sukka-asu edustaa muunmuassa merkkejä Nanso, Finnwear, Ristomatti Ratia ja Sukkamestarit, ja näiden lisäksi valikoimaan sisältyy monia muita kotimaisia brändejä.

Myymälästä teet löytöjä runsaan ja monipuolisen sukkavalikoiman, sukkahousujen, naisten pukeutumisen, yövaatteiden ja alusvaatteiden parista. Tervetuloa!

AVOINNA

ma – pe 9.30-18
la 10-16
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
p. +358 03 2140047
www.sukka-asu.fi

SPECI Spesiaali Koot

0. krs, K-Marketia vastapäätä.

Speci on tarjonnut jo vuodesta 2000 sopivan kokoisia kenkiä isojalkaisille naisille ja miehille, tytöille ja pojille. Kausittain Specin naisten mallistossa on noin 300 mallia erilaisiin tyyleihin ja käyttötarkoituksiin. Kenkäkoot ovat naisille eurokoossa 42–46 tai UK-kokomerkintänä 8½-11. Miehet puolestaan saavat nauttia parista sadasta erilaisesta vaihtoehdosta kokoluokissa eur47–53 ja jenkki- eli US-koossa 15-17. Muutamia malleja on koossa 54.

Kenkien lisäksi Specistä löytyy kattavasti vaatteita pitkille naisille ja miehille. Myymälä tarjoaa myös korjauspalvelun sekä mittatilaustuotteet, kysy lisää!

AVOINNA

ma – pe 10-18
la 10-16
su suljettu

PUFF Tampere

0. krs pohjoispäädyssä.

Puff Tampereelta löydät laajan valikoiman sähkösavukkeita ja nikotiininesteita. Palvelemme Tullintorin pohjakerroksessa.

AVOINNA

ma – pe 10-19
la 10-16
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
p. +358 50 4720777
FACEBOOK

Parturi-kampaamo Tullintorin Team

1. krs parkkikannen sisäänkäynnin vieressä.

Laadukas, monipuolinen ja kotoisa parturi-kampaamo Tullintorilla. Aikoja myös ilman ajanvarausta, tule kysymään! Tullintorin Teamin kokenut tiimi loihtii sinulle uuden upean hiuslookin, toiveidesi mukaan. Halutessasi voit myös istahtaa parturi-kampaajaopiskelijan penkkiin, ja saat uuden lookin hieman edullisemmin.

Kattavien parturi-kampaamopalveluiden lisäksi ripsien ja kulmien värjäykset ammattitaidolla.

AVOINNA

ma – pe 9-17
la 9-14
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

p. +358 3 2149413

Inkkari

0. krs, pohjoispäädyn käytävällä.

Kotimainen inkKari vastaanottaa, kierrättää ja myy mustesuihku- ja lasertulostimien mustia ja värillisiä mustekasetteja. Palvelemme niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin. Toimintatapamme ja palvelumme perustuvat arvoihimme, joita ovat:

• luotettavuus
• turvallisuus
• nopeat toimitukset
• edullisuus
• ekologisuus

AVOINNA

ma – pe 11-17
la suljettu
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
p. +358 45 78745555
www.inkkari.net

Hairlekiini

1. krs

Hairlekiini on ykkösvalinta hiustesi hyvinvointiin!

Hairlekiini on valtakunnallinen, koko perheen kampaamoketju, jonka 47 eri liikkeessä taitavat parturi-kampaajamme saavat ammattitaidollaan jokaisen asiakkaan parhaat puolet esiin. 30 eri paikkakunnalla sijaitsevissa Hairlekiini-kampaamoissa voit aina luottaa laatuun, taitaviin käsiin ja ystävälliseen palveluun. Meillä työskentelee yli 200 alan ammattilaista!

Hairlekiinista saat monipuolisten parturi-kampaamopalveluiden lisäksi korkealaatuisia hiuskosmetiikkatuotteita, joiden valinnassa ammattilaisemme auttavat sinua. Kampaamokäynnin yhteydessä voit kätevästi hankkia juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet käyttövinkkeineen, ja uudet hiuksesi säilyvät upeina viikosta toiseen. Varaa aikasi lähimpään Hairlekiiniin jo tänään!

Hairlekiinin palvelut:
parturi-kampaamopalvelut
kampaamokauppa
ripsien ja kulmien kestovärjäys
hiuksillesi räätälöidyt hoitopalvelut
Opiskelijoille -10% kaikista normaalihintaisista palveluista. Etu voimassa ma-pe klo 9-15.

AVOINNA

ma – pe 9-18
la 9-15
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

p. +358 10 3272066
www.hairlekiini.fi

East Asia Mart

0. krs

East Asia Mart on aasialainen ruokakauppa Tampereella, joka on erikoistunut Itä-Aasialaisiin tuotteisiin Japanista, Koreasta, Kiinasta, Taiwanista, Hong Kongista ja Singaporesta. East Asia Mart on omistautunut uniikin ruokakulttuurinsa esiin tuomiseen Suomessa.

Päivittäistavaraostosten lisäksi voit tilata East Asia Martista pieniä ruoka-annoksia, joista voit nauttia myymälän omalla ruokailualueella. Koe myös uusi nuudelirobotti!

AVOINNA

ma – pe 10-19
la 10-18
su 12-16

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
p. +358 40 8099788
FACEBOOK
INSTAGRAM
PINTEREST

×