Tullintorin Apteekki

1. krs

Uudistunut Tullintorin Apteekki palvelee sinua uusissa tiloissa katutasossa kauppakeskuksen 1. kerroksessa. Poikkea työpäivän lomassa tai vaikka ennen, sillä apteekki aukeaa arkisin jo klo 8.00. Tullintorin Apteekkiin on helppo tulla asioimaan. Henkilökunta palvelee ja neuvoo mielellään sekä lääkkeisiin että muuhun terveydenhoitoon ja kosmetiikkaan liittyvissä asioissa. Tervetuloa!

AVOINNA

ma – pe 8-18
la 10-14
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
p. +358 3 3840600
FACEBOOK

Terveystalo

Sisäänkäynti kauppakeskuksen aukion hisseillä 3. krs (3. krs tiloista sisäkautta kulku myös 4. krs) tai D1-rappukäytävän kautta. D1-rappukäytävä sijaitsee kauppakeskuksen pääovilta katsottuna keskusaukion toisessa päädyssä vasemmalla puolella (Arnoldsin kulma).

Terveystalon työterveysaseman viihtyisät ja laajat tilat sijaitsevat Tullintorilla. Terveystalon osaava henkilökunta on apunasi!

Yrityksen tai yhteisön henkilöstölle tarjoamat työterveyspalvelut perustuvat aina sopimukseen, jonka asianomainen yritys tai yhteisö on tehnyt Terveystalon kanssa. Ennen lääkärille tuloa kannattaa varmistaa työnantajalta, mitkä palvelut sisältyvät Sinulle tarjolla oleviin palveluihin.

AVOINNA

ma – pe 8-16
la suljettu
su suljettu

Laboratorio avoinna
ma – pe 8-15

OTA YHTEYTTÄ

p. +358 306000 (yleinen palvelunumero)

Kaiku kuuloalan erikoisliike

2. krs

Kaiku tarjoaa kuulontutkimukset, kuulokojesovitukset ja -säädöt sekä huollot ajanvarauksella. Liikkeestä löytyy valikoima laadukkaita lisälaitteita Phonakin kuulokojeisiin sekä muita kuulokojetarvikkeita.

AVOINNA

ma – pe 10-16
la suljettu
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
p. +358 10 2814470

Tullinsuu

5. krs, kulku Hammareninkadun porraskäytävän kautta. Rapussa on hissi.

Hammaslääkärikeskus Tullinsuu on täyden palvelun hammasklinikka. Olemme toimineet Tullintorilla jo yli 20 vuotta. Tarjoamme asiakkaillemme kattavat yleis- ja erikoishammaslääkäripalvelut sekä suuhygienistipalvelut. Meillä on mahdollisuus myös nukutushammashoitoon. Tervetuloa hyviin käsiin!

Tullinsuun opasteita löytyy Tullintorin kauppakeskuksesta, vastaanottomme sijaitsee Hammareninkadun puolella B-rapussa ylimmässä eli 5. kerroksessa.

Meillä pääsee hammaslääkäriin myös iltaisin, soita ja varaa aika puh. 03-3124 6600.

AVOINNA

ma – to 8-19
pe 8-15
la suljettu
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
p. +358 3 31246600
www.tullinsuu.com

Fysios Mehiläinen

3. krs, kulku Hammareninkadun porraskäytävän kautta. Rapussa on hissi.

Fysios Mehiläinen Tullintori tarjoaa ammattitaitoista fysioterapiaa Tullintorin kauppakeskuksessa. Tullintorilla on monipuoliset fysioterapian ja psykoterapian erikoisosaamiset. Toimipisteessä toimii ammattitaitoisia fysioterapeutteja, OMT-fysioterapeutteja, hieroja ja psykoterapeutti. Toimipisteellä on 10 hoitohuonetta, pieni kuntosali sekä terapiasali mm. pienryhmille ja harjoitteluun terapeutin kanssa.

Erikoisosaamista ovat mm. tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, neurologinen fysioterapia, OMT-fysioterapia, voice massage, hieronta, kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus, lymfaterapia, akupunktio, faskiakäsittely, seniorifysioterapia, urheilufysioterapia, leukanivelen fysioterapeuttinen hoito, psykofyysinen fysioterapia, kipufysioterapia sekä psykoterapia. Palveluihimme kuuluvat myös fysioterapeutin ohjaamat liikuntaryhmät.

Fysios Mehikäinen Tullintorilta löytyv’ät hierojan palvelut sekä psykoterapeutin palvelut niin yksilö-, pari- kuin perhepsykoterapiaan.

Ajanvaraus fysios.fi tai p. 010 237 700.

AVOINNA

ma – to 8-19
pe 8-16
la suljettu
su suljettu

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
p. +358 10 237700

Fitness24Seven

2. krs, eteläpäädyssä. Tullintorin ollessa suljettu, kulku Hammareninkadun sisäänkäynnistä.

Me Fitness24Sevenillä uskomme, että paras treeni syntyy juuri silloin, kun Sinulle sopii. Siksi kuntokeskuksemme ovat avoinna jäsenille 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Tullintorin Fitness24Seven on laadukas, monipuolinen ja viihtyisä kuntosali, sopivasti matkasi varrella.

Perusjäsenyys vain 27,90€/kk, tervetuloa!

AVOINNA

vastaanotto avoinna
ma – to 16-20
kuntosalikortilla pääsy 24/7

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
p. +358 09 58441476

×