Tervetuloa seuraamaan Tampereen Tullintorin kehityshanketta

Tullintori hylkää perinteisen kauppakeskuskonseptin

Tamperelainen Tullintori aikoo rikkoa perinteisen kauppakeskuskonseptin kaavaa erikoisliikkeillä sekä uudenlaisella ravintola- ja toimintakulttuurilla.  Mittavan kehityssuunnitelman ytimessä on vuorovaikutus, tamperelaiset arvot ja kaupunkikulttuuri. Tällä hetkellä käynnissä on vuokrausvaihe, jonka jälkeen tehdään investointipäätökset. Hankkeen arvioidaan valmistuvan vuonna 2021.

 

Uusia liike- ja toimistotiloja kehityshankkeen myötä

Kauppakeskus Tullintori sijaitsee Tampereella rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Kauppakeskukseen pääsee vaivattomasti niin kävellen, henkilöautolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin. Alueelle sijoittuu kaupallisten palveluiden, liikkeiden ja ravintoloiden lisäksi runsaasti toimistotiloja. Tullinalue on kehittynyt jatkuvasti ja on saavuttamassa tärkeän aseman osana Tampereen ydinkeskustaa.

KATSO ESITE

 

 

Seuraa kehityshanketta

Remontti on lähtenyt vilkkaasti käyntiin Tullintorilla ja etenemistä voi todistaa paikan päällä omin silmin. Suojaseiniä on pystytetty ja uusia liiketiloja valmistellaan parhaillaan. Tällä hetkellä näkyvimpänä osana voi seurata keskuksen pohjoispäädyn peiliseinän purkua.

Liittymällä Sisäpiiriin, saat uusimmat uutiset remontin kulusta sähköpostiisi kerran kuukaudessa. Sisäpiiriläisenä saat myös muita VIP-etuja ja sisäpiiriläisille järjestetään kaikkea ainutlaatuista, mitä voi järjestää vain kauppakeskuksessa jossa on käynnissä remontti. Liity Sisäpiiriin tästä.

 

 

Lue lisää aiheesta:

Apteekki ja Kaiku saavat uudet tilat remontin myötä

Aamulehti: 15 miljoonan euron jättiremontti alkaa Tullintorilla – Tällaiset ovat suunnitelmat areenan naapurissa: lisää ravintoloita, elämyksiä ja tarjontaa iltaan

Talotekniikka: Trevian konseptoi 30-vuotiaan Tampereen Tullintorin uusiksi – toteutus vuodessa

Trevian: Tullintori uusiksi vuodessa

Artikkeli Aamulehdessä

Tullintori hylkää perinteisen kauppakeskuskonseptin

Avoinna 24/7 – Onko rajattomien aukioloaikojen aika jo ohi?

Kauppakeskuskonsepti kuolee ja on syytäkin

Tampereen Tullintori sanoutuu irti perinteisen kauppakeskuksen toimintamallista