Vuokraus

UUSI TOIMISTO- TAI LIIKETILA UUDELTA TULLINTORILTA

TULLINTORI HYLKÄSI PERINTEISEN KAUPPAKESKUSKONSEPTIN

Tampereen Tullintori rikkoo perinteisen kauppakeskuskonseptin kaavaa erikoisliikkeillä sekä uudenlaisella ravintola- ja toimintakulttuurilla. Mittavan kehityssuunnitelman ytimessä on vuorovaikutus, tamperelaiset arvot ja kaupunkikulttuuri. Tällä hetkellä käynnissä on vuokrausvaihe ja hanke valmistuu keväällä 2022. Hankkeen myötä kauppakeskuskerroksia on kaksi ja toimistokapasiteettia laajennettiin jopa kokonaisella kerroksella.

Tullintorille valmistuu niin uusia toimisto- kuin liiketilojakin, keskeiseltä sijainnilta aivan rautatieaseman viereen. Toimistokäyttäjälle sijainti on erityisen otollinen, kun päivittäistavarapalvelut, ravintola- ja kahvilavalikoima ja hyvinvoinnin palvelut löytyvät samasta rakennuksesta. Modernit tilat muokataan käyttäjälleen sopivaksi.

Liity Sisäpiiriin, ja saat uusimmat uutiset remontin kulusta kerran kuussa suoraan sähköpostiisi. Tee hakemus tästä.

AAMULEHTI: TULLINTORI VALMISTAUTUU JO AVAJAISIINSA: TÄLLAISTA ON OLLUT UUDISTAMINEN JA REMONTOINTI POIKKEUSAIKOINA – ”MUISTAN YHDEN KAUHISTUTTAVAN HETKEN”

”Miksi en ole kuullut näin upeasta paikasta aikaisemmin?”, hämmästelee Tampereelle saapunut vieras paikalliselle tuttavalleen.

Vaikka Tullintorin remontti on vielä meneillään, kävijät ovat jo jonkin aikaa voineet nähdä uudistuksen merkityksen ja ennakoida lopputulosta. Kun Tampereelle hotelliviikonloppua viettämään tullut turisti tai kulttuurista ja urheilusta nauttiva tapahtumavieras ihastelee Tullintorin uutta avaraa tilaa ja sen monia yksityiskohtia, hän ei välttämättä tunne talon taustaa.

Lue koko artikkeli tästä.

LUE LISÄÄ AIHEESTA

Aamulehti: Tullintori valmistautuu jo avajaisiinsa: tällaista on ollut uudistaminen ja remontointi poikkeusaikoina – ”Muistan yhden kauhistuttavan hetken”

Aamulehti: Ravintoloitsijan arvio 30 vuotta toimineesta Tullintorista ja sen remontista: ”Nyt on hyvä hetki meidänkin avata ravintola sinne”

Aamulehti: Toimistotyöpaikkasi saattaa hyvinkin sijaita tulevaisuudessa Tampereen Tullintorilla

Aamulehti: Odottamattomat käänteet venyttävät Tullintorin remonttia kuukausilla: ”On purettu kuin mosaiikkia”

Trevian: Miten kauppakeskukset herätetään henkiin? Nämä viisi ilmiötä sen ratkaisevat

Kauppalehti: Tampereen Tullintorin kauppakeskus pysyy koko remonttinsa ajan avoinna

Apteekki ja Kaiku saavat uudet tilat remontin myötä

Aamulehti: 15 miljoonan euron jättiremontti alkaa Tullintorilla – Tällaiset ovat suunnitelmat areenan naapurissa: lisää ravintoloita, elämyksiä ja tarjontaa iltaan

Talotekniikka: Trevian konseptoi 30-vuotiaan Tampereen Tullintorin uusiksi – toteutus vuodessa

Trevian: Tullintori uusiksi vuodessa

Artikkeli Aamulehdessä

Tullintori hylkää perinteisen kauppakeskuskonseptin

Avoinna 24/7 – Onko rajattomien aukioloaikojen aika jo ohi?

Kauppakeskuskonsepti kuolee ja on syytäkin

Tampereen Tullintori sanoutuu irti perinteisen kauppakeskuksen toimintamallista

×