Äänestä Tullintorin jouluikkunaa Tampereen kauneimmaksi

Tullintori on jälleen mukana Tampereen kaunein jouluikkuna -kilpailussa. Tullintorin ikkuna kilpailee numerolla 40.

Tullintorin jouluikkunan voi bongata länsisisäänkäynnin luota, eli katutasosta Torni-hotellin puoleiselta sisäänkäynniltä. Tänä vuonna jouluikkuna koostuu kahdesta teemasta; Joulukylä sekä Joulun hetki.

Yllätyksellinen ja paljon pieniä yksityiskohtia sisältävä Joulukylä ihastuttaa tamperelaisia varmasti. Joulukylä on saanut inspiraationsa tamperelaisesta kaupunkikulttuurista ja henkii joulun tunnelmaa. Toinen kokonaisuus, Joulun hetki, puolestaan kutsuu ikkunaa ihastelevat mukaan lämminhenkiseen jouluiseen kotiin, jossa tehdään neuloen hyväntekeväisyyttä. Joulun hetki on saanut inspiraationsa Tullintorin ja TampereMission yhteisestä Sukkia Suurela Sydämellä -hyväntekeväisyyskampanjasta. Samalla Joulun hetki -ikkuna kannustaa myös sinua osallistumaan kampanjaan. Voit auttaa lahjoittamalla villasukkia tai lapasia TampereMissiolle 14.12. saakka. Lue kampanjasta lisää tästä.

Äänestämällä Tampereen kauneinta jouluikkunaa olet mukana lahjakorttien arvonnassa! Äänestysaikaa on 24.12. saakka. Äänestää voit tästä.

×