Huutokaupan usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät tietoa esimerkiksi maksutavoista, tavaroiden noutamisesta ja ohjeet huutokauppaan osallistumisesta.

Mitä, missä, miksi ja milloin?
Hyvätekeväisyyshuutokauppa järjestetään Tampereen Tullintorilla lauantaina 13.4. klo 12 alkaen! Huudettavien tuotteiden näyttötunti alkaa klo 10.30. Silloin on mahdollista tutustua kaikkiin mukana oleviin tuotteisiin ja bongata itselleen mielenkiintoisimmat huutokohteet. Huutokaupan tavoitteena on saada mahdollisimman iso potti Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta Taysin vastasyntyneiden teho-osastolle.

Miten voin maksaa huudetut tuotteet?
Maksutapoina käyvät käteinen ja korttimaksu.

Miten voin noutaa isoimmat tuotteet?
Jos huudat esimerkiksi ison television tai sohvan, saat maksun yhteydessä tarkemmat ohjeet noutoehdoista. Isommat tuotteet tulee noutaa Tampereen Tullintorilta viimeistään maanantaina 15.4.2024 klo 18 mennessä. 

Kauanko Aki ja Heli ovat paikalla?
Aki ja Heli saapuvat paikalle noin tunti ennen huutokaupan alkua klo 11. Huutokauppa alkaa klo 12 ja se kestää arviolta noin 2 tuntia. Aki ja Heli ovat paikalla noin puoli tuntia huutokaupan päättymisen jälkeen, joten sinulle on mahdollisuus ostaa fanituotteita ennen ja jälkeen huutokaupan. 

Voinko lahjoittaa, vaikka tuote menisikin ohi suun?
Lahjoita MobilePaylla: Käytä huutokaupasta löytyvää QR-koodia tai näppäile MobilePay-sovelluksessa numero 77916. Lahjoitus ohjautuu Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n tilille.

Onko huutokauppaan osallistumisella jokin ikäraja?
Kaiken ikäiset saavat huutaa, mutta otathan huomioon, että huudot ovat sitovia. 

Mihin tuotot lahjoitetaan?
Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta Taysin vastasyntyneiden teho-osastolle 

Kuka voi huutaa?
Kuka tahansa paikalle saapuva voi osallistua huutokauppaan ja huutaa tuotteita itselleen.

Miten huutokauppa toimii?
Huutokaupan isäntä Aki Palsanmäki esittelee huutokauppalavalla yhden huudettavan tuotteen kerrallaan. Osallistuminen tapahtuu huutamalla seuraava potentiaalinen ostosumma kyseisestä tuotteesta. Pienin mahdollinen korotushinta on 5 euroa. Arvokkaammissa tuotteissa huutokaupan isäntä Palsanmäki määrittelee minimikorotuksen. Palsanmäki kertoo tarkat osallistumisohjeet vielä ennen huutokaupan alkua.

Saanko huutaa useamman tuotteen?
Saat huutaa itsellesi, vaikka kaikki tuotteet, mutta otathan huomioon, että huudot ovat sitovia ja maksu tulee suorittaa aina huudon jälkeen. 

×