Nokia Arenan lähin pysäköintihalli: P-Tullintori!

Tampereen Tullintori on monipuolinen päivä- ja iltaelämän keskus, joka palvelee joustavasti myös autoilijoita. Tarjolla on lähes 700 parkkipaikkaa, joista 500 sijaitsee P-Tullintorin pysäköintihallissa. 

Se on lähin pysäköintihalli mennessäsi alle 200 metrin päähän tapahtumakeskus Nokia Arenalle. P-Tullintorilla saat autosi myös muiden lähiympäristön kohteiden tuntumaan, olipa kyseessä esimerkiksi Tampereen rautatieasema, Tampereen yliopisto, Tampere-talo, Tullikamari tai Ravintola Telakka. 

Nokia Arenalla jääkiekon SM-liigan kotiotteluissa käyvät voivat ostaa Moovy-pysäköintisovelluksen Kauppa-osiosta Ilves Lätkäparkki 2023–2024 ja/tai Tappara Lätkäparkki 2023–2024 -tuotteen. Niillä pysäköit pysäköintihallissa pelipäivinä jopa neljä tuntia alennushintaan 2,20 €/tunti, alkaen tuntia ennen ottelua. 

Ajat P-Tullintoriin helposti osoitteista Pinninkatu 46, Åkerlundinkatu 10 ja Ratapihankatu 39 C (P-Hämpin sisäänajoluiskan jälkeen oikealle). Lisätietoja pysäköinnistä saat aluetta hallinnoivan Finnparkin kotisivuilta.

Kauempaa tuleville vieraille vinkiksi, että Tullintorin pysäköinti- ja muut palvelut ovat lähellä silloinkin, kun majoituspaikkanasi on esimerkiksi Solo Sokos Hotel Torni, Scandic Tampere City, Scandic Tampere Station, Original Sokos Hotel Villa ja Lapland Hotel Tampere.

×