Tässä on Miss Tullintori!

Tullintorilla oli kunnia toimia Miss Tampere -kiertueen yhteistyökumppanina tänä vuonna. Miss Tampere -kilpailun kymmenen finalistia kävivät viime viikolla tutustumassa Tullintorin liikkeisiin ja sovittelemassa lempiasujaan. Missit kävivät myös pelailemassa Megazonessa ja Prison Islandissa, sekä kiipeilemässä Irti Maasta -keskuksessa.

Lauantaina 30.7. järjestettiin Miss Tampere -kiertueen osakilpailu ja muotinäytökset Tullintorilla. Finalistit esittelivät kahden muotinäytöksen voimin Tunnelin Kengän ja Sukka-asun valikoimaa sekä syksyn muotia, ja esittäytyivät upeissa iltapuvuissa. Päivästä teki mukaansa tempaavan Dream Elvis show by Aron sekä PoleTeam Henriikka Roo -tankotanssiesitykset.

Kiertuepäivänä paikalla ollut yleisö sai äänestää suosikkiaan ja jälkimmäisen muotinäytöksen päätteeksi kruunattiin kaikkien aikojen ensimmäinen Miss Tullintori. Yleisön suosikki oli numero 5, Evita Viitanen. Evita ihastutti rennolla otteellaan ja vaaleanpunaisella tylliunelmallaan. Miss Tullintorina Evita tulee varmasti tulevan vuoden aikana asiakkaillemme tutuksi esimerkiksi somen ja mainosten kautta. Paljon onnea Evita!

Miss Tampere -kiertue jatkuu ja Miss Tampere -tittelin voittaja kruunataan lauantaina 6.8. Ravintola Periscopessa.

×