Tullintori on mukana Astetta alemmas -kampanjassa

Tullintori on mukana satojen muiden yritysten ja yhteisöjen kanssa Astetta alemmas -kampanjassa, jotta energiaa riittäisi meille kaikille. Astetta alemmas on valtionhallinnon yhteinen energiansäästökampanja. Se tarjoaa konkreettisia vinkkejä energiansäästöön ja sähkön kulutushuippujen leikkaamiseen kotona, työssä ja liikenteessä. Nyt on aika tehdä nopeavaikutteisia energiansäästötoimia.

Sähköpula voi johtaa jakelun keskeytyksiin. Sähkökatkojen riskiä pienennetään kiinnittämällä huomiota omiin sähkönkäyttötapoihin ja -ajankohtaan. Kampanjan tavoitteena onkin saada suomalaiset tekemään konkreettisia ja nopeasti tehoavia energiansäästötekoja. Energiankulutusta halutaan myös vähentää kauttaaltaan koko yhteiskunnassa; kodeissa ja taloyhtiöissä, yrityksissä, kunnissa, järjestöissä ja oppilaitoksissa, ja siksi myös Tullintori on mukana. Kampanjasta voi lukea lisää www.astettaalemmas.fi.

Energiansäästötekoja Tullintorilla

Tullintorilla sähkön käyttöä rajoitetaan omatoimisesti vuorokauden huippukulutustunneilla siirtämällä sähkölaitteiden käyttöä ja lataamista toiseen ajankohtaan. Kampanjan ehtojen mukaisesti seuraamme konkreettisia säästötekojamme ja annamme niiden vaikutuksista kampanjataholle tietoa koko lämmityskauden ajalta.

Lämmityskauden aikana selvitämme sähkön, lämmön ja vedenkulutuksen käyttöä ja niitä optimoidaan mahdollisuuksien puitteissa. Myös laitteistojen automaatioaikoja tarkistetaan ja supistetaan mahdollisuuksien mukaan etenkin ilmanvaihdon ja valaistuksen osalta kuitenkin kiinteistöjen käyttäjät ja asiakkaat huomioiden, turvallisuudesta tinkimättä. Olemme haastaneet myös palveluntarjoajamme ja yhteistyökumppanimme ehdottamaan mahdollisia investointeja paremman energiatehokkuuden arvioimiseksi. Tiedotamme myös omia toimijoitamme säästövinkeistä.

×