Yhdessä olemme enemmän – Tullintorin vastuullisuusarvot

Tullintorille vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoista. Haluamme olla yhdenmukaisia, tukea ja kannustaa muita parhaamme mukaan ja auttaa kun meillä on siihen mahdollisuus. Yhdessä olemme enemmän.

Kuluneen vuoden aikana Tullintori on osoittanut vastuullisuutta monin erilaisin hyväntekeväisyyden keinoin. Tuemme vahvasti opiskelua, opiskelijoita sekä koulutusta. Tämän vuoksi Tullintori on muunmuassa mahdollistanut TAMK:n opiskelijoiden taidenäyttelyn tarjoamalla näyttelyyn puitteet. Lisäksi Tullintori on mukana Pieni Kulkija -kampanjassa ja sen tiimoilta hankimme näkyvät huomioliivit led-valojen kera Sammon Koulun Sairaalakadun toimipisteen ekaluokkalaisille. Samalle luokalle sponsoroimme liikennetyökirjat, auttamaan liikennekasvatusta ja näin haluamme olla mukana turvaamassa koululaisten koulutietä.

Koululaisten lisäksi Tullintori huomioi yksinäiset, pikkulapsiperheet sekä ikäihmiset. Olemme jo kolmena vuonna peräkkäin järjestäneet yhdessä TampereMission kanssa Sukkia Suurella Sydämellä -keräyksen, jonka tarkoituksena on kerätä villasukkia ja lapasia Tampereen seudun ikäihmisille sekä pikkulapsiperheille. Idea keräyksestä on lähtenyt Tullintorilta ja keräys on saavuttanut vuosi vuodelta upean suosion. Tullintorin liikkeet ovat mukana sukkien keräyspisteinä.

Tullintori haluaa olla kaikkien kaveri, myös nelijalkaisten ystäviemme. Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys Pesu ry on Tullintorin pitkäaikainen kumppani, ja Tullintori tukee Pesu ry:n toimintaa vuosittain rahallisin lahjoituksin. Jaamme tietoisuutta omissa somekanavissamme, haastamme asiakkaitamme pohtimaan lahjoituksia esimerkiksi Pesu ry:tä auttavan jouluikkunan muodossa ja järjestimme koiranäyttelytreenit. Lisäksi olemme järjestäneet koirakävelyitä keskuksemme läpi lahjoitusteemalla. Viime vuonna tällainen kävely toteutettiin poikkeusolojen vuoksi somessa, keräten huimat yli tuhat osallistunutta kävelemään Pesu ry:n hyväksi. Jokaisesta osallistuneesta Tullintori lahjoitti Pesu ry:lle euron.

Vastuullisuus on meille tärkeää. Pysythän mukana, niin keksitään yhdessä lisää hyväntekeväisyystempauksia.

×